Zoeken naar veel kan niets moet

Uw zoekactie voor veel kan niets moet leverde 64 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

30 dagen
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
28j, 1.98m, 18cm, slank/atletische gast zoekt dame!
Dag dame, ik ben atletische man, hoger opgeleid, vaste job in IT. Ik zoek een dame die eenmalig of meermaals met mij wil afspreken voor heerlijke fundates. Dat kan bij jouw thuis of in privé welness (die ik betaal) Veel kan niets moet, ik hou van verwennen, masseren, beffen, safe neuken,.. Pluspuntje als je een beetje dominant bent en/of into soft-femdom bent. Leeftijd en figuur is niet zo belangrijk ik kan elke lichaamsbouw waarderen. Ik vraag en bied verzorgd/hygiënisch en discretie. Verder lekker geil zijn en willen genieten! Omwille van discretie deel ik hier geen foto's maar bij interesse stuur ik zeker eentje op zodat je kan zien of er een visuele klik is. Tot zeer snel!  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek verzorgde vrouw om deze avond uitgebreid klaar te likken
Ik zoek een eerlijk verzorgde vrouw om deze avond uitgebreid klaar te likken. Meer kan niets moet!! Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker. Hygiëne en discretie geboden. Ik kan ontvangen. Liefst op regelmatige basis. Zin om uitgebreid klaar gelikt te worden?  

Zoek verzorgde vrouw om deze avond uitgebreid klaar te likken
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Welke vrouw mag ik uitgebreid klaar likken
Zoek een eerlijk verzorgde vrouw voor op regelmatige basis uitgebreid klaar te likken. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Veel kan niets moet! Ik kan ontvangen. Hygiëne en discretie geboden. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker.  

Welke vrouw mag ik uitgebreid klaar likken
30 dagen
Lars 39 jaar Oost-Vlaanderen - Zomergem
Nu soms iemand zin
Ben 38 173 65kg intiem geschoren opzoek naar wat fun veel kan niks moet  
  1   2   3   4   5   6   7